BAKOSFA - Partner az otthonteremtésben!

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

 • Hogy tudok rendelni?

  A megrendelőlap kitöltésével tudja megadni a kívánt lapok méreteit, illetve bútorlap esetén az élzárást is. Amennyiben olyan különleges kérése van, melyet nem tud megadni a táblázatban, akkor azt külön jelezze.

 • Személyesen tudok csak rendelni?

  NEM! A megrendelőlap beküldése után legkésőbb a következő (hétköznapra eső) munkanapon visszaigazoljuk a leadott rendelést és megadjuk a végleges árat, mely már a többletszolgáltatások díját is tartalmazni fogja (pl asztalos munka, stb). A gyártást a vételár rendezése vagy minimálisan 50% előleg beküldése után tudjuk elindítani. Erre személyesen vagy banki átutalással van jelenleg lehetősége. Személyesen bármelyik üzletünkben leadhatja az előleget munkatársainknál (Budafokon, a Ferenc körútnál és a Móriczon is).

 • Készítsek rajzot is?

  Amennyiben a megrendelt lapok minden szöge derékszög, nem szükséges rajz készítése. Rajz csak az asztalos munkát igénylő megrendelések esetén szükséges (pl ferde vágás, stb).

 • Hogyan jelöljem az élzárást?

  Az élzárást egy vagy két aláhúzással jelöljük az adott méreten. Egy aláhúzás esetén az egyik adott méretű oldal kerül zárásra, két aláhúzás esetén pedig mindkettő. Azok az oldalak, ahol nincs aláhúzás nem lesznek élzárva. Az élzárás mindig a bútorlappal azonos színű. Ha a laptól eltérő színt szeretne használni, kérjük azt külön jelezze!

 • Hogy tudok fizetni?

  Megrendeléseit banki utalással vagy személyesen készpénzben és bankkártyával (kivéve: american express) tudja rendezni. Továbbá lyoness, cwc elfogadás is lehetséges!

 • Mit jelent a "tábla ár" kifejezés az árlistán?

  Az egész tábla vásárlásánál felszámított egységár. Maximálisan egy hossz- vagy keresztirányú szállítási vágást tartalmazhat. Például a frontfehér bútorlap tábla ára 2405.-/négyzetméter, így egy a táblért 13915 forintot kell fizetni.

 • Mit jelent a "tábla vágva ár" az árlistán?

  Egész tábla vásálása esetén. A teljes táblát felvágjuk és az összes levágott darabot átadjuk (leeső darabokat is). A vágott mennyiség a tábla felületét optimálisan kitölti. Tetszőleges darabszámú vízszintes és függőleges vágást tartalmazhat. Például a frontfehér bútorlap tábla vágva ára 2660.-/négyzetméter, így egy táblért 15.417 forintot kell fizetni (élzárás nélkül).

 • Mit jelent a "tájékoztató darabár" kifejezés?

  A szabott áru nem tölti ki a tábla teljes felületét. Ekkor csak a konkrét méret kerül számlázásra, ha a táblában nem keletkezett további értékesítésre alkalmatlan kicsi vagy keresztszálas végtermék. Például a frontfehér bútorlap darabára 3290.-/négyzetméter, így egy 50cm x 50cm méretű darab vágása esetén (élzárás nélkül) 822 forintot kell fizetnie.

 • Házhoszállítást is vállalnak?

  Igen. Budapesten és Pest megyében sávos díjszabással házhozszállítást is vállalunk. Árainkat ITT találja.

 • Van törzsvásárlói programjuk?

  A Lyoness tagoknak 7% kezdvezményt biztosítunk a vásárlásaikra. Saját törzsvásárlói programunk keretében minden vásárlás után 10% kedvezménypontot adunk az általunk hozzáadott értéket tartalmazó termékek után (lapszabászat, kulcsmásolás). A törzsvásárlói programunkba az első 50.000 forint bruttó vásárlás után lehet jelenkezni. A következő alkalommal pedig már le is vásárolhatja az előző vásálás 10%-ával megegyező értékű kedvezménypontjait vagy halmozhatja őket tovább. (A két kedvezmény nem vonható össze.)

 • 1